Eipä ole tultua pitkään aikaan avauduttua. Kaikenlaisia pohdintoja tullut tässä välissä mieleen, joten kerronpa niistä viimeisimmän.
Treffit. Tuo käsite on kuollut jo luultavasti sukupuuttoon. Tai siis. Kuka käy enää treffeillä, käykö treffeillä enää kukaan? Ainakin nuorison keskuudessa kukaan ei enää edes tiedä mitä tuo sana tarkottaa. Ainakin näin oletan.  Nykyään tuo koko termi on syrjäytetty suoremman toiminnan takia.
Esimerkiksi: Perjantai-ilta ja kotibileet. Hidas biisi alkaa soimaan ja alkoholin rohkaisemana henkilö pyytää sitä tiettyä söpöliiniä tanssimaan. Pian löydämmekin tämän parin huojumassa keskellä olohuoneen lattiaa raivatussa tilassa, jota tässä tapauksessa tanssilattiaksi voisi kutsua. Pari on syventynyt toisiinsa, eivätkä ajattele muuta maailmaa tai tässä tapauksessa ainakaan muita paikalla olijoita. Biisi loppuu ja pari siirtyy hieman syrjempään muista. Ilta sujuu mukavasti ja kun on aika lähteä kuuluu toisen huulilta "Alatko olee?" ja tottakai kysymykseen vastataan myöntävästi. Sitten alkaakin korkeintaan parin kuukauden "teinisuhde" joka kaatuu luultavasti siihen, kun toverista paljastuu jotain ikävää. Tiedän olevani kyyninen, mutta trust me, tämä on nähty.

En nyt kuitenkaa ala paasata miten romanttista olisi treffit, mutta treffeillä ainakin voisi rauhassa tutustua tyyppiin ilman, että myöhemmin voisi paljastua jotain ikävää. Tai siis eihän treffeillä tarvitse nyt heti kaikkea läpi käydä, mutta ainakin saisi jonkimoisen yleiskuvan henkilössä. Luurangot kaapissa jäisi sitten luultavasti myöhempään vaiheeseen.
Eli kuten jo totesin, itse arvostan todellakin ja miespuolisen henkilön pisteet nousee roimasti, jos hän pyytäisi treffeille. Koska inhoan, inhoan noita kovanonnen teinipoikia, jotka luulevat olevansa jotain saadessaan myöntävän vastauksen "Alaks olee?"-tölväisyyn, koska heiltä ei ilmeisesti likene enää tarpeeksi mielikuvitusta viedäkseen tyttöä treffeille. Kaikki energia on käytetty voi-siihen-kamalaan jännittämiseen kävellä sen tietyn henkilön luokse päästämään irti nuo jo kliseeksi muodostuneet sanat. Treffeille vieminen veisi huomattavasti vähemmän energiaa ja tekisi varmasti vaikutuksen. Ja ei varmasti olisi niin noloa, jos niistä kieltäydyttäisiin sen sijaan kuin yhdessäolemisesta, joka on kuitenkin jo hieman vakavampi juttu. Miettikääpä sitä.